Over B&B Guitars

B&B Guitars, specialist in high-end gitaren zowel op akoestisch als elektrisch gebied.
Gelegen in het noorden van Antwerpen bereiken wij klanten van over heel de wereld die op zoek zijn naar een uniek instrument. Van echte vintage gitaren, tot custom shop instrumenten, tot one off. B&B Guitars heeft voor ieders wat wils, als het maar kwalitatieve instrumenten zijn.
Geoffrey Berck begon in de jaren 90 met het verzamelen van vooral Fender, Gibson Les Paul en Martin gitaren. Intussen werd  B&B Guitars opgericht  en onderscheidt het zich van de lokale muziekhandelaars door echt unieke instrumenten aan te bieden. Om je als klant de zekerheid te geven dat we de nodige tijd voor je nemen om je droomgitaar uit te testen werken we enkel op afspraak.

Inruilen doen we met veel plezier maar hou er wel rekening mee dat we op het einde van de rit ook nog iets moeten verdienen om onze zaak rendabel te houden.Wij staan open voor ieder voorstel en focussen ons op een lange termijnrelatie. De meeste van onze klanten hebben in het verleden al een of meerdere instrumenten bij ons gekocht en/of ingeruild.

 

Wij verkopen in consignatie

Wij kunnen uw instrument voor u verkopen. Wij hebben een uitgebreid netwerk van muzikanten en verzamelaars en dit over heel de wereld. Door via ons te verkopen verhoogt je kans op verkoop met 300%. Dit komt omdat kopers particuliere verkopers meestal niet vertrouwen omwille van de groot aantal oplichters die dezer dagen op het internet te vinden zijn.

Om te verkopen maken we eerst een aantal studio-foto opnames van uw instrument en plaatsen deze vervolgens op onze site. We plaatsen ook advertenties op eBay, marktplaats, 2de hands.be, 2de hands.nl, le bon coin enz ...
Wij adviseren over een haalbare verkoopprijs en trachten steeds uw instrument te verkopen binnen een periode van zes maanden.

De kosten van een consignatie verkoop bedragen € 250, indien verkocht door middel van eBay dient u nog 6% extra provisie te voorzien.

Bij verkoop rekenen we 20% op de uiteindelijke verkoopprijs.

Voor meer informatie bel ons op +32 3 651 23 45